Sybren Bouwsma

Hoogsensitieve Mannen breidt uit

Een kleine huishoudelijke mededeling: we hebben de organisatie van het Platform Hoogsensitieve Mannen uitgebreid met Sybren Bouwsma. Sybren neemt veel kennis over hoogsensitiviteit mee.  Hij heeft vele kwaliteiten, en waar we hem voor ons platform vooral willen gaan inzetten is zijn enthousiasme en ideeën over o.a. events. Hij gaat ons versterken met het organiseren van Mannencirkels, maar ook het helpen opzetten van andere activiteiten.

Hier een stukje waar hij zichzelf voorstelt:

Ik ben Sybren Bouwsma (1978). Ik woon in Hengelo en kan erg genieten van de prachtige omgeving van Twente. Mijn wortels liggen echter in heel Nederland. Eén van mijn ouders komt uit Friesland (vandaar ook mijn Friese naam!), ik ben geboren in Delft en na een jeugd in Maastricht ben ik Enschede gaan studeren. Na mijn studie bestuurskunde en een baan als sociaal onderzoeker heb ik in 2015 het roer omgegooid en organiseer ik nu in Nederland en Europa ontmoetingen in de natuur en coördineer ik internationale jongerenprojecten. Ik ben iemand die nieuwsgierig is, kan me op een speelse manier verwonderen en houd van diepgaande gesprekken. Ik wil heel graag de kwaliteiten van hoogsensitiviteit meer zichtbaar maken en organiseer graag mooie en verdiepende activiteiten voor mannen die zich ook in hoogsensitiviteit herkennen.

Lees meer over hem op de pagina Wie zijn we

(Foto: Mark Roskam)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *