Test jezelf met deze hoogsensitiviteitstest

Deze test is een afgeleide van de veelgebruikte test van Elaine Aron. Zij is dé autoriteit op gebied van hoogsensiviteit. De test bevat 29 vragen en duurt in z’n geheel gemiddeld zo’n 5 minuten.

We bewaren de testresultaten niet in onze database.  Aan het eind van de test kun je ervoor kiezen de testresultaten naar jezelf te mailen, dit slaan wij niet op en we bewaren je e-mailadres niet. De optie om de test naar jezelf te mailen is alleen voor jou bedoeld, zodat je later de vragen en je antwoorden erop nog kunt terugzien. Deze test is voor jou, om je inzicht te geven en wordt verder nergens voor gebruikt.

Klik op de knop “Verder” op met de test te beginnen. Kies “Op mij van toepassing” als je van mening bent dat die in elk geval enigszins op jou van toepassing is. Kies “Niet op mij van toepassing” als de stelling niet echt of totaal niet op jou van toepassing is.


Je bent nu aan het eind van de test gekomen. Klik op de knop Verzenden om onmiddellijk het antwoord te weten te komen; vul je e-mailadres en voornaam in om een uitgebreider antwoord in je mailbox te ontvangen, maar dit is niet verplicht.E-mailadres
Voornaam

Vragen over de test?

Heb je vragen over de Hoogsensitiviteitstest en de stellingen of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.