HSP mannencirkel

mannencirkels

Als je eenmaal weet dat je hoogsensitief bent, is het ook van belang dat je er met anderen over praat. Dat kan je eigen kring zijn, maar het is goed om er met andere hoogsensitieve mannen over te praten. Ervaringen uit te wisselen.  Om zo tot een beter besef te komen hoe hoogsensitiviteit bij jou werkt en hoe die gevoeligheid zich in de loop van jouw leven heeft vormgegeven.

Het platform Hoogsensitieve Mannen organiseert HSP mannencirkels. Je kunt je ervoor aanmelden, zie het formulier onderaan. We streven ernaar de kosten van de mannencirkels zo laag mogelijk te houden, maar in verband met het huren van ruimtes vragen we soms een kleine bijdrage. In sommige gevallen zal de mannencirkel helemaal gratis zijn, omdat we gebruikmaken van een openbare plek. 

Regionaal en landelijk

We organiseren regionale Mannencirkels en hebben Nederland onderverdeeld in zes regio’s. De groepsgrootte kan variëren en verschilt ook per regio. Soms zullen er vijf deelnemers zijn, soms zijn het er vijftien. Er kan soms een thema worden gekozen voor een bijeenkomst. Soms kan er een wandeling of andere activiteit plaatsvinden. Qua frequentie kun je denken aan één of twee keer per kwartaal.

Daarnaast zullen we in een grotere groep vanuit het platform af en toe een fysieke centrale HSP mannencirkel of ander mannenevent organiseren. 

mannencirkel-labyrith

Meld je aan

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de HSP Mannencirkels.  Voor de regio’s hebben we Nederland verdeeld in: Midden, Noord-West, Zuid-West, Noord-Oost, Oost en Zuid-Oost. Als je je aanmeldt ontvang je ook automatisch uitnodigingen voor de centrale HSP mannencirkels. 

Maakt het makkelijker om bij een groep aan te sluiten, communicatie gaat soms via WhatsApp
I.v.m indeling in regio's willen we ook je woonplaats weten
Aantal minuten: 30
Hoeveel ben je maximaal bereid te reizen naar de mannencirkel?

Lees het verhaal van Paul:

Toen ik ontdekte dat ik hoogsensitief was, werd me veel duidelijk. Waarom ik zo in elkaar stak, waarom ik zo was zoals ik was. Ik kon beter dingen in het verleden plaatsen. En ik was niet de enige. Het heeft me enorm geholpen om er met andere hoogsensitieve mannen over te praten. De herkenning die je dan ervaart is ongelofelijk. Het zorgde ervoor dat het beeld dat ik van mezelf had kantelde. Kantelde naar het positieve. Want ik vond mezelf vroeger maar een rare man. Nu wist ik dat ik niet de enige was. En zo raar was ik helemaal niet, sterker, ik had veel talenten die ik kon gebruiken in de wereld om me heen. 

Dus voor jou is het ook wezenlijk van belang om er met andere mannen over te praten. Schrijf je in voor de HSP mannencirkels!