HSP mannencirkel

Als je eenmaal weet dat je hoogsensitief bent, is het ook van belang dat je er met anderen over praat. Dat kan je eigen kring zijn, maar het is ook goed om er met andere hoogsensitieve mannen over te praten. Ervaringen uit te wisselen.  Om zo tot een beter besef te komen hoe hoogsensitiviteit bij jou werkt en hoe het zich in de loop van jouw leven heeft vormgegeven.

Het platform Hoogsensitieve Mannen heeft HSP mannencirkels. Je kunt je ervoor aanmelden, zie het formulier onderaan. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

We hebben een online omgeving om contact met mannen in jouw regio te kunnen opnemen, om ervaringen uit te wisselen, of om zelf regionale cirkels te kunnen organiseren. Daarnaast zullen we in een grotere groep vanuit het platform af en toe een fysieke centrale HSP mannencirkel organiseren. 

Meld je aan

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de HSP mannencirkels.  Als je je aanmeldt ontvang je automatisch uitnodigingen voor de centrale HSP mannencirkels. Daarnaast ontvang je ook een account voor onze online omgeving om online ervaringen uit te wisselen, of om regionale cirkels te organiseren. We hebben de groepen verdeeld in: Midden, West, Noord, Oost en Zuid.

i.v.m indeling in regio's willen we ook je woonplaats weten