HSP mannencirkel

Als je eenmaal weet dat je hoogsensitief bent, is het ook van belang dat je er met anderen over praat. Dat kan je eigen kring zijn, maar het is ook goed om er met andere hoogsensitieve mannen over te praten. Ervaringen uit te wisselen.  Om zo tot een beter besef te komen hoe hoogsensitiviteit bij jou werkt en hoe het zich in de loop van jouw leven heeft vormgegeven.

Het platform Hoogsensitieve Mannen is bezig met het opstarten van HSP mannencirkels. Je kunt je ervoor aanmelden, zie het formulier onderaan. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

We beginnen met een HSP mannencirkel in regio Midden, om toch zoveel mogelijk bereik te krijgen. Op termijn willen we uitbreiden naar andere regio’s.

Meld je aan

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de HSP mannencirkels.  Er is een centrale cirkel in de regio Midden, en we willen op termijn starten in andere regio’s. Geef in het formulier aan of je met Midden wilt meedoen, of je wilt wachten tot er in jouw regio een groep start.

i.v.m indeling in regio's willen we ook je woonplaats weten

Wanneer je de eerste keer meedoet, ontvang je ook de handige HSP-wijzer van PuurStructuur met veel nuttige tips en weetjes over hoogsensitiviteit. Voor meer informatie over de wijzer, kijk op: https://puurstructuur.nl/Producten-Diensten/hsp-wijzer/

HSP wijzer