HSP mannencirkel

Als je eenmaal weet dat je hoogsensitief bent, is het ook van belang dat je er met anderen over praat. Dat kan je eigen kring zijn, maar het is ook goed om er met andere hoogsensitieve mannen over te praten. Ervaringen uit te wisselen.  Om zo tot een beter besef te komen hoe hoogsensitiviteit bij jou werkt en hoe het zich in de loop van jouw leven heeft vormgegeven.

Het platform Hoogsensitieve Mannen heeft HSP mannencirkels. Je kunt je ervoor aanmelden, zie het formulier onderaan. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

Je kunt meedoen met een regionale Mannencirkel, maar nog niet in elke regio in Nederland is dit mogelijk. Daarnaast zullen we in een grotere groep vanuit het platform af en toe een fysieke centrale HSP mannencirkel of ander mannenevent organiseren. 

Meld je aan

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de HSP Mannencirkels.  Als je je aanmeldt ontvang je automatisch uitnodigingen voor de centrale HSP mannencirkels. Ook worden er regionale cirkels georganiseerd. We hebben Nederland in groepen verdeeld in de regio’s: Midden, Noord-West, Zuid-West, Noord-Oost, Oost en Zuid-Oost.

Maakt het makkelijker om bij een groep aan te sluiten, communicatie gaat soms via WhatsApp
I.v.m indeling in regio's willen we ook je woonplaats weten
Aantal minuten: 30
Hoeveel ben je maximaal bereid te reizen naar de mannencirkel?